duminică, 20 octombrie 2013

Catering la Oala



Catering la Oala

Catering la oala este un concept nou in Romania, de mancare gatita la oala, cu livrare la sediul clientului.
Catering la oala va ofera meniuri special concepute pentru gradinite, scoli, centre after school, private si de stat. Variantele de meniu pentru mic dejun si pranz, ofertele de prêt si alte informatii necesare, toate, le gasiti pe www.gradinite.particulare.ro

Gradinita English Kids din Constanta



Gradinita English Kids
va asteapta pe Strada Marasti nr. 23 in Constanta.
Grupele au maxim 10 copii pentru a se asigura atentie permanenta fiecarui copil si pentru a se garanta fiecaruia dezvolatarea si evolutia atat sub aspect cognitiv cat si sub aspectul asimilarii limbii engleze.
Matematica in limba engleza, jocuri in limba engleza, cantece in limba engleza , petreceri pentru copii in limba engleza, activitati artistice in limba engleza, acestea sunt doar cateva din activitatile programului educational pe care il propune gradinita English Kids.
Tot aici se desfasoara si cursuri de limba germana.
Pentru cei ce doresc sa isi inscrie copilul la o gradinita in care asimilarea limbii engleze sa se realizeze in mod natural, gradinita English Kids este deschisa si va  asteapta sa o vizitati si sa va inscrieti aici copiii.

Centrul de limbi straine pentru copii si adolecenti English Kids & Teens



Centrul de limbi straine pentru copii si adolecenti English Kids & Teens
va asteapta pe Strada Marasti nr. 23 in Constanta.
Aici se desfasoara cursurile Start.
Parintii pot opta pentru pachetul intensiv, mini si meditatii.

Pachetul intensiv este ideal pentru cei care iau contact pentru prima data cu limba engleza.
Frecvanta este de doua sedinte – sedinta are 50 de minute – pe saptamana.

Pachetul Mini este potrivit pentru copiii cu varsta intre 3 si 6 ani. Frecvanta este de o sedinta – sedinta are 50 de minute – pe saptamana.

Meditatii – Pachetul Tuiton – pentri copiii intre 13 si 18 ani, ideal pentru obtinerea de succese scolare si la limba engleza. Frecvanta este de doua sedinte – sedinta are 50 de minute – pe saptamana.